SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAGAR | Bianca Gonzalez Lindström

Bianca Gonzalez Lindström

Annons

SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAGAR

P4300643P4300619P4300632P4300659P4300650
Igår hade vi som sagt mösspåtagning! Träffade upp klassen som bestämt för lunch på Urban innan vi tog oss vidare till skolan. 
Rektorn höll tal och sen sjöng vi och sen fick vi sätta på oss mössorna, blev helt pirrig i kroppen när den väl var på. Nu är det endas en månad kvar i skolan, helt galet! Vår klass åkte till Mr French då vi på vägen fick höra att kön till Josefinas var helt galen, folk hade köat i 2,5 timmar men kom ändå inte in så vi satte oss på en annan uteservering i solen. Så glad att det sprack upp tillslut men frös konstant ändå, så himla typsikt att bli sjuk nu!
Kände mig så tung i huvudet hela dagen och frös så mycket så efter ett tag satt jag invirad i två filtar istället. Efter några timmar på Mr French drog vi oss vidare till Josefinas ändå, kön var inte lika lång då så var enklare att komma in. Stannade bara där nån timme innan jag åkte hem till Jesper för att grilla!
Idag mår jag ännu sämre än innan, så ont i halsen och är snuvig.. Hoppas hoppas att jag blir bättre snart, på tisdag har vi nämligen vår skiva, ska bli så kuuuuul!! :-)

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hannah

    Har aldrig tänkt på de men vad för linje går du? Och vilken skola? Är du nöjd med den? Kanske skulle underlätta lite för 99:or om du skriver lite om din skola :)

Annons
stats