MÖSSPÅTAGNING | Bianca Gonzalez Lindström

Bianca Gonzalez Lindström

Annons

MÖSSPÅTAGNING

P3052829
Ahh, idag är det äntligen valborg och det innebär mösspåtagning!! :-)
Vår klass tänkte först käka lunch tillsammans på Urban Deli och sen går vi till skolan där rektorn ska hålla tal och sen är planen att åka till Josefinas! Med tanke på att vi kommer komma rätt sent så hoppas jag verkligen att vi kommer in, det är verkligen sjukt mycket folk som har tackat ja till evenemaget på facebook så vi får se. Hur som helst hoppas jag att detta blir en grym dag, mot kvällen så ska vi grilla några stycken hos Jesper. Ska bli så mysigt, blir årets första grillning för min del! Hoppas ni får en grym dag och var försiktiga (!!) och ta hand om varandra. KRAM!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats