ANDREA 19 ÅR | Bianca Gonzalez Lindström

Bianca Gonzalez Lindström

Annons

ANDREA 19 ÅR

P4250554P4250559P4250543
I lördags var jag hembjuden på tjejmiddag hos Andrea! Vi började med denna charkbricka ni ser på bilden, jisses vad gott allt var!
Till middag åt vi jättegod pasta och tillsist efterätt. Runt halv 11 började vi fixa oss och vid 11 kom taxin som tog oss in till stan. 
Eftersom vi var 6 stycken så hade vi beställt en stor taxi men när vi kom utanför dörren så var det typ en buss? Haha gud vad vi vart chockade och skrattade hela vägen dit!Vi var på Amba hela kvällen och jag hade så sjukt kul, min storebror kom också så vi delade på en taxi hem sen. Sjukt rolig och lyckad kväll! :-)

Tyvärr tror jag att jag var för kallt klädd, missade nämligen bussen på väg till Andrea så fick vänta ute i nästan 20 minuter i min tunna skinnjacka så har mått jättedåligt hela veckan. Redan på måndagen kände jag att det var på gång sen blev det ännu värre när jag var på jobbet, hade sån exploderande huvudvärk hela kvälle, frös och mådde illa. Var riktigt jobbigt att jobba då så efter stängning åkte jag hem och sov direkt. 
Igår morse vaknade jag upp med feber men eftersom jag hade opponering på mitt gymnasiearbete så kämpade mig genom den men sen åkte jag hem. Sov från klockan 2 till halv 8 på kvällen och hade ännu mer feber när jag vaknade. Snacka om dålig timing???
Imorgon har vi ju mösspåtagning och på tisdag har vi vår skiva, har ju verkligen inte tid att bli sjuk nu.
Har proppat te och alvedon idag och vilat massor så börjar känna mig bättre nu, hoppas verkligen jag mår bättre imorgon.
Hoppas allt är bra med er, massor med kramar!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats