FRIDAY | Bianca Gonzalez Lindström

Bianca Gonzalez Lindström

Annons

FRIDAY

PicMonkey Collage
Idag längtar jag lite extra till vår resa i sommar, 62 dagar kvar!! / Hej på er, fredag idag och jag känner mig så otrolig skoltrött! Helgen kommer verkligen lägligt, idag ska jag på ett möte kl 3 sen ska jag möta upp Emma. Vi tänkte kika lite i stan och sen åker jag hem för att vara barnvakt åt min lillebror. Jesper kommer efter sin träning så det blir mysigt, skönt med en lugn fredag. Imorgon väntas 19års firande hos Andrea, först middag sen utgång. Så kul! Och sen på söndag ska jag jobba, helt okej helg ändå. 
Är så ruskigt lite kvar nu, åh vad jag längtar till allt kul som är på gång nu, mösspåtagning, skiva, studenten och sen vår resa i sommar. Mycket att se fram emot! Ska sluta drömma nu och istället börja röra mig mot bussen. Vi hörs senare, puss!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats