CHUBBY BUNNY | Bianca Gonzalez Lindström

Bianca Gonzalez Lindström

Annons

CHUBBY BUNNY

[youtube width=”900″ height=”506″]https://www.youtube.com/watch?v=rPVMY6F88GU[/youtube]

Hahaha fy mår illa när jag kollar på den här!
Jag hatar skumgodis och  fluffigt godis och även marsmellows då, men jag lyckades ändå ganska bra haha väll? Haha!
I videon ska jag, Nicole och hennes kompis Sara göra Chubby Bunny challange, det går alltså ut på att proppa i sig så många marsmellows man kan och efter varje ska man säga chubby bunny!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Clara

    Hej! Jag köpte en väska och ett par skor från acceso.se för tre veckor sedan. Såg att deras hemsida har tagits bort samt på facebook. Såg att du hade beställt där ifrån, är den säker eller bör jag vara orolog om jag inte har fått det ännu? Skulle vara super tacksam för svar, maila gärna mig på, andersson.b@hotmail.com. Super bra blogg föröverigt! Kramar

Annons
stats