1 MÅNAD ♡ | Bianca Gonzalez Lindström

Bianca Gonzalez Lindström

Annons

1 MÅNAD ♡

1VFMTLY
Redan en månad tillsammans, åh vad jag är kär i den här människan. <3

Hej på er!
Hoppas ni haft en trevlig helg och en bra start på lovet i som har det just nu. 
Igår hade jag en jättemysig dag, tog det lugnt hemma hos Jesper på dagen och sen mot kvällen började vi fixa oss. Blev middag på Jensen Bøfhus, fy tusan vad gott det är där, mums! Efter en sjukt god middag och världens matkoma tog vi oss vidare till Sergel för att se The Conjouring. Jag är typ helt förstörd.. den där filmen skrämde verkligen skiten ur mig, hade så svårt att somna och även sova under natten, när jag väl vaknade under natten vågade jag inte kolla på klockan, var så rädd att det skulle va ett visst klockslag som i filmen. Tur att man inte sov ensam iallafall haha! 
En tävling kommer att komma upp om en liten stund, håll utkik! 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Albiona

  Hej finis! Skulle du kunna slänga ihop ett kollage med ett eller flera outfits där du matchar chokladbruna uggs? Vill köpa ett par, men vet inte vad jag ska ha till haha… Skulle vart jättesnällt isåfall! :)
  Kram

 2. Tina

  Hej! Hur gör man en sån hjärta som du gjorde på rubriken
  till det här inlägget???? Tacksam för svar!! Och grattis ni passar
  sjukt mycket perfekta paret!!!!!!

Annons
stats