EN GRÅ TISDAG | Bianca Gonzalez Lindström

Bianca Gonzalez Lindström

Annons

EN GRÅ TISDAG

DSC_0778DSC_0780
Jag älskar hösten men när det är regningt, blåsigt och kallt så är det bland det värsta jag vet och just idag glömde jag paraplyet hemma.. :-( Jaja!
Annars då? Fick sluta en timme tidigare idag, så skönt! Var förbi en sväng i sickla och köpte lite nytt smink och på vägen hem köpte jag med mig en pizza till middag, det slår aldrig fel. Guud så gott det var!
Resten av kvällen har gått åt till att städa, hade typ glömt bort vad jag hade för färg på golvet och att jag hade ett skrivbord, förstår ni hur stökigt det var då?! Haha, hade så mycket kläder och saker ööööverallt! Skönt att det är rent nu iallafall.
Har precis tänt lite doftljus och fixat en kopp te, blir ett avsnitt OC och sen är det dags att sova.
Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats