Favoriter ur min garderob! | Bianca Gonzalez Lindström

Bianca Gonzalez Lindström

Annons

Favoriter ur min garderob!

Står i vardagsrummet för att det var bäst ljus där, blev så äckligt gultljus i mitt rum haha!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Var kommer den vita stickade tröjan med dragkedja ifrån? superfin! :)

  Svar:
  Tack! Köpte den på jc i somras! =)
  biancasss.blogg.se
 2. Anonym

  Haha lol , dendär stjärn tröjan är typ den enda du har på dig.

  Svar:
  Nämen!! Satan vilken koll du måste ha! Har sammanlagt haft på mig den 4 gånger, 2 gånger utanför dörren och 2 gånger här hemma och jag har ju ändå haft tröjan i över en månad. Det är ju ca 30 dagar och jag har ju använt den 4 gånger, ser inte riktigt vart det går ihop med ”att det är det enda jag har på mig”? Snälla kan du utveckla det lite mer och kanske visa bilder eller liknande där jag har på mig den, och inte bilder som är tagna samma dag dåra! =D
  biancasss.blogg.se
Annons
stats